Post by umatecgerlarg on Feb 19, 2022 9:17:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tie Dye ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tie Dye IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood rohkem kulda ▞▞▞
▞▞▞ Tie Dye 2022 version ▞▞▞
See oleks hea rakendus, kui poleks nii palju reklaame. Lisaks on see super tõrge, ma ei tea, kas see on ainult minu jaoks, aga see on lihtsalt nii tõrge, et ma ei saa isegi seda mängu mängida.
see mäng on fantastiline👍👏kuid paljud inimesed ütlevad, et saate WiFi ja mobiilse andmeside kaudu paljusid asju teha ☺
NII. PALJU. ADS. värv....reklaam....pesu....reklaam....avada.....reklaam. Kui see pole piisavalt halb, ei saa ma raudselt mängus MIDAGI osta ega uuendada, sest kõik on lukus sõnadega "reklaam pole valmis". Nad ei saa kunagi valmis. Loll, petmismäng. Kustutage või ärge kunagi installige.
See mäng on minu meelest väga igav ja nii kaua ei saa sa värve valida ja minu jaoks tundub see lihtsalt tobe, aga rahustab ja enamasti on värvid segunenud ja ilusad, aga kui sa tõesti tahad mõnusalt aega veeta lipsu värvimine osta lihtsalt värv ja valged särgid.😖
see on nagu värvimine, aga lipsuvormiga ja mulle meeldib värvida
Liiga palju reklaame
See mäng oleks lõbus, kui see ei jookseks kokku iga kord, kui proovib reklaami laadida. Samuti on liiga palju reklaame.
See on lõbus mäng. Mul on lõbus, kuni ilmuvad pidevalt reklaamid, mis lõbu tapavad. See sarnaneb pigem reklaamide vaatamisega kui mängu enda mängimisega.
Reklaamid on nii tüütud. Need ilmuvad mängu keskel ega lase sul neid sulgeda ja isegi kui sul õnnestub see sulgeda, jookseb mäng kokku. See on lihtsalt kohutav rakendus ja see on väga tüütu. 0-10. EI soovitaks.
See mäng on nii lõbus, et ma armastan seda. Kuid selle reklaamid kuvatakse alati, nii et annan sellele ainult 4 tärni
Noh, seal on mõned reklaamid, nii et seepärast andsin sellele 3 tärni hinnangu, kuid peale selle on see tõesti hea
Selles mängus on liiga palju reklaame ja kui kastan särgi vette, ilmuvad lihtsalt reklaamid. Mis mõte sellel mängul on, kui reklaamid ilmuvad? Üritan mängida nii jah 😡
Tõesti nauditav mäng, kuid ERITI tõrgeteta. Taust, tegelased ja animatsioonid rikuvad minu mängu jaoks palju. Värvivalikud on suurepärased! Värvide rakendamine / selle sihtimine võib alguses olla raskesti mõistetav. Rakenduse avamisel pommitatakse kohe reklaamidega pärast esimest või teist klienti. Pärast seda sujuv purjetamine. Lisasisu hankimiseks ei saa kasutada lisamisvalikut. Minu mäng kukkus isegi punktides kokku. Kuid vaatamata neile vähestele asjadele naudin mängu täiega. See on lõõgastav.
See mäng oli ausalt öeldes väga igav, esimene põhjus, miks ma arvan, et igav on, on see, et VIP-taseme puhul annab see sulle võimaluse teha seda reklaami vaadates või lihtsalt inimese vahele jättes, kuid asi on pigem selles, kui klõpsate tegemiseks jah VIP või mitte, see annab teile lihtsalt reklaami, lisaks on seal palju ja palju reklaame. Põhimõtteliselt pole sellel mängul mingit tähendust, sa lihtsalt teed sama asja ikka ja jälle erinevate värvide ja stiilidega. Nii et plssssss parandage mõni neist probleemidest
See on suurepärane mäng, kuid võib-olla oleks parem, kui lisate valikuid. Nagu värvid või kuidas soovite särki teha. Aga peale selle ma arvan, et see oli hea mäng.☺
Ok, nagu kõigi aegade halvim rakendus, kuna mul on 3 probleemi. 1 mõnikord külmub, mis juhtub 2 noh, ma saan sama tasu ja see ei meeldi mulle, ma tahan, et muud reklaamid oleksid ausad ja lõpuks paljud reklaamid ja mõned on halvad reklaamid, mis pole lastele lubatud, näiteks suudlemine ja see ei ole lastele hea 🙄 nii et ma hindaksin seda rakendust selle tänu tõttu pigem 2.
Lisandeid on niiiiiii palju! See on lõbus, kuid nii palju lisab. Te peate need alla laskma! Samuti pidin nii mitu korda rakenduse nuppu vajutama, et need töötaksid.
Ma armastan seda rakendust nii väga!!Rachel andis sellele 1 tärni. Rachel, palun andke sellele 5 tärni
Väga äge soovitan🙂😊
Mulle on see mäng meeldinud iga kord pärast selle allalaadimist ja ma ei saa selle mängimist lõpetada. Ma armastan seda mängu. Aitäh 💖😌
Liiga palju reklaame ja kui proovite midagi avada, siis reklaami vaatate, ei saa te ikkagi oma tasu. See rakendus on lihtsalt hiiglaslik digitaalne torm. Ära raiska oma aega.
Mulle meeldib see mäng, kuid seal pole palju rõivaid, mida saate teha.
Mulle meeldib see mäng, kuid seal on 2 asja, mida parandada. 1. Avatavate värvide hulk. Kui paari tunniga kõik g kätte saad, hakkab juba natuke igav. 2. Lisandite kogus. Kurat, miks?! Selline lisade hulk on naeruväärne. Sõna otseses mõttes iga minut lisa. Ma arvan, et peaksite seda vähendama. Mina igatahes naudin seda väga. Aitäh parandamast 🤗
Hea kontseptsioon. Mu tütar naudib seda, aga nii mamylikud reklaamid! Pärast ülesannet ja müntide väljanõudmist on ka võimalus! Neid on lihtsalt liiga palju
See mäng oleks lõbus ja lõõgastav, kui see poleks reklaamide hulga jaoks. ÜHE üksuse täitmiseks peate vaatama vähemalt 2 reklaami. Ja tasu saamiseks peate vaatama AF-i, olenemata sellest, kas soovite oma "raha" kahekordistada. Pean vaatama 2–4 reklaami ühe lipsuvärvi üksuse kohta. See rikkus minu jaoks mängu ära.
Esmalt mängisin iOS-i versiooni ja mulle meeldis see. Otsustasin selle oma Androidi installida, kui nägin, et hüdrokasutus on lisatud, kuid see on nii hiline. Kui ma lahti lasen, läheb värv kõikjale. iOS-i versioon oli palju parem, nii et kui saaksite selle parandada, ei usu ma, et mul oleks probleeme, peale reklaamide muidugi. Muidu mulle väga meeldib see mäng ja kujundustega mängimine, lihtsalt värvid on vaja korralikult valada.
Bubble Witch 3 Saga Puzzel iofq
See on kõige igavam ajaraiskamine, millele olen kunagi 10 minutit kulutanud. Ja sellele ei tasu isegi üle 10 minuti kulutada. See on pilgeni täis reklaame, iga kujundus näeb välja ühesugune ja igav hakkab väga kiiresti.
Liiga palju reklaame iga kord, kui asjad vette kastetakse, tuleb reklaam... See on kuidagi tüütu... Lõbus mäng, aga tüütu on just see osa
See mäng on nii lahe!!🧡💙❤
Mäng algas päris hästi, kuni ma pidin selle vette kastma, reklaamid tulevad ja ma ei saa seda parandada! Samuti peate vaatama lisa, et V.I.P ja ypu barley saavad raha lipsuvärvi särkide või ujumiskostüümide valmistamise eest. Kas saate lisada ka minimänge, näiteks randa minekut, samuti pean vaatama tööriistavarude kuulutust. Mängus ilmnevad mõned vead, palun parandage see. Aitäh.🏝
Tie Dye असल की नकल वाले गेम qadu
Teie ei ole nii hea, sest see on igav ja mõnikord isegi ei tööta), kuid jätkake siiski rohkemate mängude tegemist, et see julgustaks mind mängu tegema ja teie, kutid, saate vastata täpselt nii nagu mul läheb. Aitäh päeva kaupa💞💞
Ma annan sellele 2 tärni, sest see on natuke igav, ma ei ütle, et see pole hea mäng, nii tore, aga see on igav
Mulle meeldivad mehaanika ja värvid, kuid liiga palju reklaame, välja arvatud juhul, kui lülitate wifi ja andmeside välja, kuid siis saate teha vip-kliente, sest tavaliselt peaksite nende tellimuse tegemiseks reklaami vaatama. Minu arvates oleks lahe ka see, kui saaksite oma poe kaunistamiseks asju värvida ja kohandada neid enda omaks.
Minu vanaemale meeldib mäng. Ja siiani on ta ujumiskostüümini jõudnud. Tegin ühe t-särgi. Oleme seeliku poolel teel btw nii palju lisab
Vinge! Välja arvatud reklaamid. Igas minutis on nagu kaks. Üldiselt vinge
Pole paha, aga palun teenige raha eest midagi ja palun vabanege tüütutest reklaamidest
pane lisad minema ja ka arvutis mängimine on veelgi keerulisem.
Tie Dye Simulator ajri
See on kõigi aegade parim mäng ei jää maha, seal pole palju reklaame see on lihtsalt hea mäng, ma arvan, et sa peaksid selle mängu hankima
Alates mustade silmadega naiste algusest kuni tänapäevaste värvide ja riiete ning inimeste mitmekesisuseni on see mäng kaugele arenenud
hea mäng aga liiga palju Adat
Shaira
Tie Dye Simulação zoe
Väga lõbus, kuid teie suremise keskel on lisamine ja kohe pärast lõpetamist lisatakse. Ka iga paari minuti tagant läheb see HULLUKS GLITCHY!!! Ma ei tea, kas asi on ainult minus või paljudes, aga see hakkab tüütama.
Parim mäng kunagi väga vähe reklaame
kõik on korras, üks neist mängudest.
Mul pole palju öelda, välja arvatud see, et seda mängu mängides pani see kogu mu telefoni tõrke! Ma tõesti tahaksin, et see asi korda saaks
See on armas mäng ja sellel on väga kenad funktsioonid ja kleidid 👗👌🏻 ja see meeldib mulle. Ja veel üks asi, mida olen proovinud ja see töötab. Seda mängu tasuks ka proovida
parim mäng supelkostüümiga vempe mängimiseks
Nii lahe! saate teha sellise mulje, nagu inimesed pissisid või kakasid oma ujumiskostüümiga 🤣