Post by umatecgerlarg on Feb 19, 2022 9:21:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toon Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toon Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове бъг пари ▞▞▞
▞▞▞ Toon Blast 2022 version ▞▞▞
Тази игра се срива от около седмица. Виждам, че и други имат същия проблем. Моля, разработчиците да коригират това незабавно. Играя тази игра от години, сега не мога.... и не знам дали моят отбор осъзнава, че не мога да накарам играта да се зареди, така че вероятно ще ме изхвърлят от отбора.
Харесвам тази игра, играя я от няколко години, не плащам за допълнителни бонус елементи. защо отнема толкова време за актуализиране, това е разочароващо.
Играта е бомба👍💣
Toon Blast معمایی vxhb
Засега новата версия е гадна. След над 6150 нива дори не мога да получа актуализация, за да играя. Много съм недоволен и няма да препоръчам тази игра, освен ако не е поправена.
Интересно
Две игри PEAK, които изтеглих на моя Android, са ToyBlast и ToonBlast. Няма реклами, сега има покупки в приложения. Това, което ми харесва, е, че няма всички тези изскачащи прозорци за покупки на приложения и ще трябва да кликнете върху него. Бях толкова изненадан да видя по-долу за тази игра под контакт с разработчиците, че според датите на пускане ToonBlast е най-новият и така ToyBlast излиза от 2014 г. и ToonBlazt 2017 г. Бих се заклел, че ще се занимавам само с графиката ToyBlast, мисля да бъде най-новата версия.
Toon Blast Jumboq kbm
Получавам това през цялото време, когато използвах приложението, за да дам оценка на приложението, но говорих с някого чрез поддръжка за опит да вляза с моя имейл адрес срещу Facebook Не използвам Facebook 2 от колегите заявиха, че не могат да намерят акаунта ми, странно е, тъй като нивото ми беше на 1334 и ме искаха да оценя приложението, аз съм пристрастен към приложението
лошо !
Забавна е
Няма опция за връщане на предишното ниво
Наистина се наслаждавайте на тази игра, докато не дойде време за актуализиране. Актуализациите не са лесни за инсталиране, което намирам за много разочароващо.
Обичам да играя toon blast, но вчера и днес продължава да замръзва и спира. Не искам да загубя високите нива или високите бустери, които имам, така че се надявам това да бъде поправено днес!
Харесвам играта, но не ми харесва скорошното намаляване на стимула.. Бих предложил програмирането на общата награда на отбора да бъде разделена поравно за тези, които участват.. само предложение.. и има хора, които явно мамят.. не преминаваш 4000 нива за една седмица..
Това е добра игра, но откакто започнах да играя беше добра, но сега те искат пари, да, знам, че игрите се нуждаят от това, но тази игра се свеждаше до поставянето на печалбата ви зад стената за заплащане. Печелившите етапи използват, за да печелите монети и вие ги получавате, но сега отива в касичка и трябва да похарчите $3, за да я отворите, да, знам, че са $3, но от безплатна игра в един момент до необходимостта да плащате за вашата печалби
Уау тази игра официално -----. Тази игра няма да ми позволи да направя актуализацията за повече нива на играта, за да продължа да играя. Играх тази игра от години всеки ден и харчих пари за първи път този месец, за да завърша невъзможни нива. Съжалявам, че похарчих трудно спечелените си $ за тази игра, само за да разбера, че НЯМА повече нива, за да продължа тази игра. Така че остана само едно, което напуснах, о, точно така, бях принуден да напусна, защото играта няма да ми позволи да актуализирам повече нива за игра. Възстановете $, моля, благодаря.
Спр
Забавно, но това е трик за продажба, точно като повечето игри, които съм играл на телефона си
Не успях да отворя. В съобщението се казва, че toon blast спира или нямам връзка.
Без реклами, проста концепция, забавление за игра и не е нужно да харчите пари, за да играете, въпреки това, което казват някои рецензенти! Въпреки това, може да бъде досадно, когато спре да ви позволява да продължите, тъй като нивата му свършват, не знам защо го прави, тъй като съм доста щастлив да играя шампионска лига още две седмици, така че се изграждат много повече нива. Също така би било добре да знам на какви стари нива играх, когато бях в Шампионска лига!
Лъжат и мамят!
Няма да се отвори. Помощ, моля. Продължава да се срива. Обичам тази игра и бих я желал обратно.
Продължава да замръзва на ниво 29 три дни, защо защо?
Актуализация. Изглежда отново работи. Благодаря. Проблеми с приложението. Има ли решение на проблема със срива на приложението? Играе дълго време. Ще изпратя отново моя преглед до 5 звезди, ако проблемът бъде отстранен.
Интересна игра
Наистина мразя игри, чиито добавки изобразяват напълно различна игра, отколкото вие всъщност ще играете защо рекламирате различна игра cz знаете, че хората предпочитат да играят вашата рекламирана игра, отколкото играта, която наистина имате. Дух изглежда глупаво да не се рекламира просто играта
Новите промени, направени в наградите за постижения, не са толкова добри, колкото стария начин на игра
Зарибкваща е
Забавна игра. Но те лъжат и казват, че посоката на ракетата е произволна. На някои нива те го изкривяват, така че никога да не получите посоката, от която се нуждаете.Абсолютно обичам тази игра ❤ *Редактиране:: Играта спря на ниво 6201, казвайки „Нови нива идват скоро“ 🤔 Загуба на 2 звезди, защото къде са „новите нива“? Не искам да деинсталирам, но ще го направя, ако скоро не е по-рано 😒
Вики и аз сме съгласни. Обяснете липсата на прозрачност. Колко далеч трябва да стигне човек, за да стигне до нивата, които рекламирате? Обичам тази игра. Но преди това го деинсталирах поради тази причина, благодаря за забавлението!
😁
Харесва ми !
Toon Blast Réflexion jhkn
Моят опит с тази игра винаги е бил страхотен! Играя и още една от игрите на Peak. Но колкото повече стигате във всяка игра, толкова по-трудни стават те. Обичам и двете. Тази игра е много по-лесна от другата игра.Тези игри трябва да ви отпуснат и да убият времето; но всички правите някои игри толкова трудни, че прекарвате повече време на едно или две нива в продължение на седмици. Това НЕ е релаксиращо!!! Успокой се малко!!
Супер забавна
Тъй като актуализирах телефона си сега, той просто се затваря при мен, аз съм раздразнен, моля, поправете това, направих всичко, от деинсталирането му и изчистването на кеша, той все още не работи, след като е поправен, ще променя оценката си
Беше забавно да се играе, сега непрекъснато се срива.
Не мога да играя играта си от около 2-3 седмици. Няма да се зареди и аз съм много разстроен, но виждам, че не съм единственият, който има проблеми с него и е купил ходове в тази игра! Загубих пари, монети, усилване и животи!! Ще деинсталирам, защото съм почти сигурен, че няма да получа никакво възстановяване! За съжаление, защото наистина ми хареса да играя тази игра!!
Toon Blast Älypelit dmg
Без реклами, отборни предизвикателства ежеседмично и всичките 6051 нива и броят са 100% печеливши без допълнителна покупка. Най-добрата игра от мач 3! P.s.- към всички хора, които казват, че трябва да купувате неща, за да победите нива, просто не играете играта както трябва. Всяко ниво може да бъде победено.
Играта беше забавна през първите 200 нива, но става супер скучна, тъй като нивата преминават към няколко нови неща и съм сигурен, че съм играл едни и същи нива отново и отново с малки промени... на ниво 2002 и се оказвам нещо като отегчени... първите 200 бяха забавни все пак.
Страхотна
Супер е
Играта е много интересна
Това е наистина интересна игра и се забавлява с решаването на проблеми и вие получавате да направите отбор или да се присъедините към някой, което ми харесва е, че няма ограничение във времето, в което можете да изпращате и получавате монети и живот и чатите с други Препоръчвам тази игра на всички играчи, които търсят игра за игра.
Не знам защо напоследък процесът на актуализиране е толкова лош. Той продължава да ви пренасочва обратно към играта без бутона за актуализиране.
След като прочетох всички оплаквания виждам, че не съм сам. Отказвам да купувам каквото и да било за тази или друга игра. Ако не можете да отстраните проблема, може би трябва да премахнете играта. Пише зареждане и след това пада. Много разочароващо 😕.
Представете си да поставите „Безкраен маратон“ в играта с „300 монети за $7,49“, но можете да получите 500 монети за $7,99. Това е типичният срам за разработчиците на игри в наши дни, които нямат смисъл в продажбите/промоции/награди.
Оценявам нивото на трудност, но винаги се нуждаете само от още един ход е б.с. алгоритъм. Това, което получавате, е компютърът да играе и средният брой ходове минус един или два. Досадно и очевидно.
Засега наистина се наслаждавам на тази игра, подобна е на Candy crush, но изглежда, че се наслаждавам малко повече на тази и най-добрата част, без дълги реклами, повече точно в средата на играта. Искам да кажа, сериозно Разработчиците свършиха страхотна работа с тази игра.
Опитах се да актуализирам, но не се получи, така че деинсталирах сега няма да се зареди. Спира на 87% Днес 12 декември 2021 г. ми казва да актуализирам приложението, но приложението Google не е свързано с актуализация
Отлична антистрес игра .
WindWings: Space Shooter Аркадни dkor